Cursuri de pregatire la matematica pentru copii

Copilul tau are nevoie de ajutor pentru a intelege exercitiile si problemele de matematica? Noi suntem aici pentru a-l ajuta!

Cursurile de pregatire pentru matematica se desfasoara pe parcursul intregului an scolar. Grupele pot fi formate din 3 copii si au la baza pregatirea atat a elevilor pasionati de matematica care isi doresc sa participle la diferite competitii scolare cat si a celor ce sustin Evaluarile Nationale pentru clasele a-II-a si a-IV-a.

Cursurile de matematica sunt sustinute de profesori  cu rezultate deosebite si parcurg toata curricula scolara astfel incat copii sa inteleaga cu usurinta materia si sa-si dezvolte gadirea logica.

Pentru a ne cunoaste reciproc si a testa nivelul copiilor prima sedinta este gratuita.

Inscrie-ti si tu copilul la cursul de matematica

matematica

matematica1

De ce sa apelezi la centrul nostru pentru pregatirea la matematica

Pentru un mod de invatare mai interactiv si pe intelesul tuturor copiiilor de orice varsta, am ales sa concepem un curs de matematica pentru ca acestia sa aprofundeze materia studiata cat mai simplu si eficient. Totodata, ii putem ajuta sa se pregateasca mai intens pentru diferite concursuri. 

Chiar daca acestia sunt pasionati de matematica sau nu, ulterior pot ajunge sa descopere o pasiune pentru aceasta materie frumoasa, datorita metodelor de predare si a exercitiilor interactive. Astfel, centrul nostru de pregatire pentru copii isi propune:

  • Sa-i ofere fiecarui copil o experienta unica de invatare, dezvoltand capacitatea de analiza, logica si gandire
  • Colaborarea doar cu profesori cu experienta atat in materiile predate la scoala, cat si in lucrul cu copiii de varste mici
  • Cursuri organizate intr-un grup restrans de copii, in ideea de a putea explica pe intelesul fiecarui copil si de a grupa copiii in functie de aceeasi pregatire
  • Oferirea unei prime sedinte gratuite de pregatire la matematica, pentru a stabili nivelul copilului

Ce facem mai exact in cadrul orelor de pregatire la matematica?

In cadrul orelor de pregatire de matematica cei mici vor putea interactiona cu profesorii in vederea crearii unei bune relatii pentru a putea facilita procesul de invatare. Invatarea are loc atat pe baza notiunilor teoretice, cat si bazandu-se pe interactivitate, invatare prin exercitii si joc. In urma orelor de pregatire este posibil ca celui mic sa ii placa si mai mult matematica, sau macar sa inteleaga mult mai bine cum sa efectueze exercitiile cerute la scoala.

Inscrie-ti si tu copilul la cursul de matematica

Cursuri de matematica pentru copiii de clasele I-VIII – scopul pregatirii

Pentru copiii de clasele I-VIII scopul pregatirii pentru matematica poate fi stabilit in functie de nevoile copilului si de capacitatea lui de a intelege aceasta materie, obligatorie in scoala. Astfel, noi ii putem pregati pe cei mici atat pentru a intelege materia de la scoala, cat si pentru sustinerea evaluarilor nationale.

Cursuri matematica clasa a IV-a

Matematica poate fi o disciplina greu de inteles pentru unii copii de clasa a IV-a. De aceea cursurile oferite de centrul nostru le ofera posibilitatea sa inteleaga mai bine notiunile elementare, mai ales ca aceasta materie ajuta copiii si ii pregateste pentru viata de adult, calculele fiind utile in viata oricarei persoane.

Cursuri matematica clasa a V-a

Cursurile de matematica pentru clasa a V-a vin in sprijinul copiilor care au nevoie de ajutor pentru a face o trecere lina de la ciclul primar la gimnaziu, pentru a se imprieteni mai usor cu matematica. Beneficiile acestui curs nu se rezuma doar la dezvoltarea de abilitati pentru a rezolva probleme si exercitii, ajuta si la a invata matematica in raport cu situatii concrete din viata de zi cu zi, ori pentru a interactiona si cu ceilalti copii cu preocupari asemanatoare.

Cursuri matematica clasa a VI-a

Pentru ca este important sa pornim de la ceea ce cunoaste copilul deja din materie, prima sedinta are tocmai rolul de a sti cum sa ne adaptam la nevoile si personalitatea copilului. Cursurile de matematica pentru clasa a VI-a nu sunt doar niste meditatii clasice, copiii avand posibilitatea sa invete si altfel matematica, prin interactivitate si joc.

Inscrie-ti si tu copilul la cursul de matematica

Inscrie-ti copilul la cursuri de matematica pentru copii, in Bucuresti!

Daca esti interesat sa iti inscrii copilul la un curs de matematica pentru copii in Bucuresti si vrei sa afli mai multe despre noi, poti sa completezi formularul de contact pentru inscriere. Totodata ne poti contacta si telefonic la numerele +40.766.426.770 / +40.768.051.255. Apeleaza la un centru specializat in pregatirea tuturor copiilor pentru diferite materii scolare!

Curs Matematica Clasele I-VIII. Programul cursurilor:

OreSambataDuminica
9:00-11:00Clasa a III-a - a IV-aClasa a VI-a
11:00-13:00Clasa a V-a - a VI-aClasa a VII-a
16:00-18:00Clasa a VIII-aClasa a VIII-a
18:00-20:00Clasa a VIII-aClasa a VII-a

Testimoniale clienti:

Monica

Foarte multumita de rezultatele pe care copilul meu le-a obtinut la evaluarea nationala dupa ce a facut niste cursuri de matematica la acest centru.

Silvia N.

Desi este clasa a III-a, Mihai imi spune ca intelege ceea ce i se explica de catre profesorul de aici. De aceea vom continua cu aceste cursuri si in clasa a IV-a daca va mai fi nevoie.

Victor

Am ales acest centru fara sa stiu ce rezultate va avea copilul meu la scoala, dar sunt multumit. Recomand pentru toti parintii care au copii mici si vor sa ii invete mai bine matematica!

Ilinca

Eduarts mi-a ajutat copilul sa inteleaga mai bine ce a facut la orele de matematica la scoala. Pot spune ca incepe sa ii placa aceasta materie.

Flavius N.

Pentru ca sedintele se desfasoara cu putini elevi, fetita mea a inteles foarte bine cum sa faca anumite calcule. Acum le repeta si acasa. Mi se pare ca are un profesor bun care o ajuta sa inteleaga.

Oana I.

Profesori cu experienta care le explica foarte bine copiilor. Am stat la prima sedinta si am fost multumita de cum s-a comportant. Ulterior, nu am mai participat si eu, insa fetita mea se descurca mult mai bine la matematica.

Sorina

Chiar daca la inceput nu prea voia ore de matematica in plsu fata de scoala, copilului meu a inceput sa ii placa, si-a facut si cativa prieteni si chiar invata mai multa matematica. E multumit de cum explica profesorul pe care il are si ii place mult la cursurile de la sediu.

Denis

Multumit de acest centru. Este si aproape de casa si preturile sunt accesibile. Am ales aceste cursuri de matematica pentru evaluarea nationala si deja copilul meu pare ca se descurca mai bine.

Alina L.

Un centru pentru cursuri foarte bun pentru copii pentru ca are mai multe tipuri de cursuri la un loc. Eu am ales matematica pentru baiat, dar cred ca o sa mearga si la engleza.