Cursuri pictura

Pictura este una dintre cele mai vechi expresii artistice umane. Creativitatea si diversificarea formelor de expresie artistica au fost stimulate de-a lungul timpului prin aprofundarea si dezvoltarea tahnicilor de baza.

Cursul de pictura pentru copii isi propune familiarizarea micutilor cu notiunile de forme, culori texturi si desene sub indrumarea unor profesori tineri, talentati si cu mare dragoste pentru copii.

Atelierele se desfasoara in grupe mici de copii si sunt concentrate pe dezvoltarea capacitatii de a comunica prin forme si culori. Sunt folosite tehnici de picture in ulei, acuarele creion sau vopseluri acrilice.

Materialele si consumabilile sunt oferite gratuit.


Cursuri de desen

Cursurile de desen organizate de EduArts Study se adreseaza tuturor copiilor dornici de a-si exprima liber creativitatea si imaginatia prin culoare. Copii vor fi condusi in minunata lume a cromaticii unde vor invata tehnici de gouache pe hartie, grafica in creion si carbune, acuarela, ceea ce ii va ajuta in stimularea potentialului artistic-creativ.

Suporturile de curs variaza de la hartie, hartie colorata pana la carton panzat dar si materiale ca pensule, palete, hartie, pahare, creioane, carbune natural,penite +toc, tus, material didactic si sunt puse la dispozitie gratuit pe toata perioada cursului.


Program si preturi:

Orele de desfasurare :
o Luni de la ora 16:00-17:00
o Marti, Miercuri, joi de la ora – 15:00 – 16:00
o Vineri de la – 16:00-17:00
Pretul pentru o sedinta este de 60 lei/pers/60 min/material incluse .
Abonament lunar 200 lei, 4 sedinte
Noul sediu unde vom functiona este in cadrul imobilului “Home & Design Mall”, situat in B-dul Ghencea, nr. 126 – 132, etajul 2, corp sud, camera 2, sector 6, Bucuresti, vis a vis de Stadionul Steaua. Spatiul dispune de parcare gratuita.

Pentru informatii suplimentare sau inscieri accesati pagina de contact sau completati formularul de inscriere (link)


La cerere, pentru grupe de 3 copii, putem organiza cursul si in alte zile.


Pentru orice intrebare, sugestie sau comentariu ne puteti scrie la contact@eduarts.roeduartstudy@gmail.com sau ne puteti suna la telefon 0768 051 255