Impreuna pentru Ucraina!

Asociatia Eduarts prin intermediul obiectivelor sale, militeaza pentru cunoastere, dezvoltare educationala, invatare activa si implicare sociala in societatea civila. Astfel, suntem solidari cu situatia grea cu care se confrunta vecinii nostri peste granita si dorim sa oferim ajutor si sa ne implicam trup si suflet in aceasta campanie umanitara atat de necesara si esentiala. Astazi ne adresam tuturor celor care doresc sa se implice alaturi de noi si sa contribuie din putinul pe care il are. Pentru ei, o suma mica donata, chiar si o patura calduroasa inseamna mult. Implica-te si ajuta! Este nevoie de o serie de o serie de lucruri precum:

  • Papuci de unica folosinta
  • Tacamuri si farfurii de plastic sau carton
  • Medicamente: paracetamol, nurofen, aspenter
  • Sosete, lenjerie de corp noua de achizitionat, pampers

Sunt peste 40 de persoane care au nevoie de ajutorul tau iar prin a te implica acestei cauze vei putea contribui si tu la o societate mai buna iar tu vei avea multumirea ca datorita tie unei persoane ii este bine.


Astfel, pentru a te putea implica in aceasta cauza, este nevoie de o donatie minima de 50 RON pe care o poti directiona in contul:

ASOCIATIA EDUARTS

CUI 42943246

cont IBAN RON cu nr RO62BTRLRONCRT0543458501

deschis la Banca Transilvania


Toate donațiile vor fi publice pe website-ul nostru, vor contine initiala numelui si suma donata iar pentru firme numele firmei si suma donata. De asemenea, vom publica poze cu toate lucrurile donate pentru refugiati.

Va multumim anticipat pentru implicare si pentru tot ajutorul pe care il oferiti in aceste vremuri greu incercate.

Mai multe detalii despre aceasta intitativa vei putea sa afli folosind datele noastre de contact:

Website: www.asociatia.eduarts.ro

E-mail: asociatia@eduarts.ro

Facebook: Asociatia Eduarts

Telefon: 0768 051 255