Cursuri Limba Franceza

Limba franceză mai are încă mistere? Noi suntem soluția!

Dacă vreți să învățați franceză, centrul nostru vă vine cu drag în ajutor. Începător, cu nivel mediu sau avansat? Avem cursuri adaptate nevoilor dumneavoastră. Copil sau adult? Din nou, nu este nici o problemă! Avem cursuri atât pentru adulți cât și pentru copii.

Cursurile sunt adaptate nevoilor dumneavoastă, sunt interactive, practice și se desfășoară într-un mediu plăcut. Profesorii? Sunt pe măsură: entuziaști, pasionați și bine pregătiți. Mai încape dubii? Vă așteptăm!

Câteva cuvinte despre nivelele de limbă:

A1- la acest nivel cursantul poate înțelege și folosi expresii uzuale în franceză. De asemenea se poate prezenta și susține o conversație simplă în limba franceză.

A2- la acest nivel cursantul poate purta o conversație uzuală în limba franceză, pe teme familiare.  De asemenea poate citi și  înțelege texte scurte și informative.

B1- la acest nivel cursantul se poate exprima coerent într-o manieră simplă, își poate argumenta opiniile, poate povesti întâmplări din viața sa, poate înțelege texte mai complexe și poate redacta diverse tipuri de texte.

B2- la acest nivel cursantul poate comunica fluent și cursiv, poate citi și înțelege articole în limbajul contemporan, poate redacta  diverse tipuri de texte, printre care și texte de tip argumentativ (își poate argumenta ideile și opiniile atât la nivel conversațional, cât și în scris).

OFERTA SPECIALA!- Pret  40 Lei/Ora

 

Inscrieri on-line