EduArts Study-Cursuri Limba Engleza pentru examenele-Cambridge, IELTS, Toefl

EduArts Logo

Cursuri Limba Engleza pentru prescolari si scolari
   

 

Cursurile de limba engleza pentru copii sunt special concepute pentru cei care isi doresc sa inteleaga si sa invete mai bine aceasta limba straina, dar si pentru cei care care doresc o aprofundare a materiei. Organizam orele de curs in functie de nivelul de pregatire a fiecarui copil si in functie de nevoile fiecaruia pentru a se putea descurca la scoala si in societate. Fie ca vrei sa cunosti Limba Engleza la nivel conversational sau doresti sa te pregatesti pentru Examenele Cambridge English Language Assessment, IELTS sau TOEFL, Centrul de studii EduArts vine in intampinarea ta cu o serie de module pregatite special pentru tine pe 5 nivele de studiu:


Modul EduArts – in functie de nivelul de pregatire dorit
Orice copil scolar sau prescolar se poate inscrie la unul dintre modulele de mai jos, in functie de nivelul de pregatire la care se afla la momentul actual. Acestea sunt urmatoarele:
 • lower intermediate (400-650 cuvinte)
 • intermediate (600-900 cuvinte)
 • upper intermediate (1.000-2.000 cuvinte)
 • advanced (1.500 -2.000 cuvinte)
 • 1/2 ore/saptamana (50-75 ore pregatire/an)

Inscrie-ti si tu copilul la cursurile de engleza

 

 

De ce sa alegi EduArts pentru cursuri de engleza pentru copii

Engleza este o limba foarte prietenoasa, pe care copiii o pot invata cu usurinta inca din gradinita, de la varste foarte mici. Aceasta este ulterior aprofundata si invatata la un nivel din ce in ce mai avansat pe toata perioada scolii. Centrul nostru de pregatire pentru copii organizeaza cursuri de engleza pentru incepatori, dar si pentru avansati, pentru a pregati toti copiii sa comunice si sa scrie in limba engleza. Printre cele mai importante avantaje pe care le putem oferi:

 
 • Colaboarea cu profesori dedicati in meseria lor si cu experienta in lucrul cu copiii
 • Invatarea este una de tip interactiv, prin exercitii si jocuri in functie de varsta copiilor
 • Incurajam socializarea in limba engleza, favorizand un bun exercitiu de comunicare
 • Cursurile de engleza pentru copii sunt organizate in grupe de copii in functie de nivelul de cunoastere si de pregatire
 • Fiecare copil va primi explicatiile necesare si va putea sa puna accentul pe orice parte din aceasta materie, ceea ce la scoala nu se poate intampla
 

Cursuri engleza copii Cambridge

Examenele Cambridge pentru copii reprezintă o serie de teste antrenante de limba engleză, destinate copiilor din ciclul primar şi gimnazial. Există trei teste bazate pe activităţi, care oferă copiilor o direcţie clară pentru îmbunătăţirea cunoştinţelor de limbă engleză. EduArts a creat un concept nou care reuseste cu succes să maximizeze performanța copilului tău la examenele Cambridge English .

 • Cambridge English: Starters
 • Cambridge English: Movers
 • Cambridge English: Flyers        

Starters se adreseaza copiilor de clasele 0, I si a II-a. Exista posibilitatea de testare si recunoastere internationala prin certificare Cambridge de la clasa a II-a, cand copilul stie sa scrie.
– 3 ore/saptamana (100 ore pregatire/an)
Movers se adreseaza copiilor de clasele a III-a – a V-a. Un minim de 130 ore de pregatire la limba engleza efectuate pana la inscrierea la acest curs. Exista posibilitatea de testare si recunoastere internationala prin certificare Cambridge.
– 4 ore/saptamana (140 ore pregatire/an)
Flyers se adreseaza copiilor cu un minim de 300 de ore expunere si in studierea limbii engleze (fie au studiat la scoala, fie in particular)
– 4 ore/saptamana (150 ore pregatire/an)
pentru perfectionarea abilitatilor de Listening, Reading & Writing si Speaking.

Pregatire pentru IELTS – cursuri de engleza pentru copii

IELTS (International English Language Testing System) este unul dintre cele mai recunoscute teste de limba engleză in universitatile britanice care evaluează abilitățile de listening, reading, writing și speaking.

Pregatire pentru TOEFL, cursuri engleza copii

TOEFL (Test of English as a Foreign Language) este un test standard de limba engleza, care se sustine fie pe hartie (PBT – paper based test) fie pe computer (iBT – internet based test). El este folosit mai mult in SUA si Canada.

 

Pentru inscrieri accesati sectiunea de

 

Inscrie-ti si tu copilul la cursurile de engleza Inscrie-ti copilul la curs

Incepem cursurile cu o ora de evaluare gratuita in care stabilim nivelu si nevoile de studiu, dupa care pasim alaturi de alti colegi de grup sau individual in cunoasterea limbii engleze. Modulul de studiu EduArts presupune invatarea cuvintelor de baza din limba engleza,elemente de vocabular si gramatica, structuri simple de propozitii, intrebari si raspunsuri.

Cursurile de Limba Engleza sunt sustinute dupa manuaele Universitatii Oxford, Manualele Cambridge si English Adventure de catre un trainer cu experienta si include activitati care urmaresc:

 • stimularea copiilor pentru invatarea limbii engleze prin jocuri si imagini
 • deprinderea fluentei in exprimare prin interactiunea cu ceilalti cursanti in discutii de grup in limba engleza
 • dezvoltarea abilitatilor de scriere in limba enleza prin utilizarea fiselor de lucru si a materialelor audiovizuale
 • consolidarea cunostintelor dobandite prin jocuri de rol, proiectii tematice si lecturi suplimentare.

Preturi incepand de la 70 lei/sedinta! Reduceri substantiale pentru inscrieri pana la 01.02.2024

Vezi Orar Cursuri EduArts

Pentru mai multe informatii si inscrieri nu ezitati sa ne

 

 

 

Cursuri engleza copii prescolari

Cursurile de engleza pentru prescolari sunt concepute in ideea de a-i face pe cei mici sa indrageasca aceasta limba, reusind sa dobandeasca poate chiar un nivel avansat de citire si vorbire. Studiul intr-o atmosfera prietenoasa, relaxanta si motivanta ii va ajuta sa se simta in siguranta si sa isi doreasca sa invete mai mult, legand chiar si prietenii cu copii de varsta apropiata lor.

Cursuri engleza copii 4 ani

Cursurile de engleza pentru copiii de 4 ani se desfasoara intr-un mediu prietenos si interactiv, pentru ca ei sa invete mai bine aceasta limba straina. Ne dorim sa atragem curiozitate si dorinta de invatare pentru copiii de varste mai mici cu materiale si jocuri cu imagini si manuale specifice varstei.

Cursuri engleza copii 5 ani

Pentru copiii de varsta de 5 ani cursurile de limba engleza sunt concepute pe materia clasei, insa pentru cei care doresc sa invete mai mult si la un nivel mai avansat, profesorii nostri sunt pregatiti pentru a raspunde nevoilor fiecarui copil in parte.

Cursuri engleza copii 6 ani

Ne dorim ca toti copiii de 6 ani care urmeaza cursurile de engleza la noi sa isi dezvolte abilitati de socializare si de relationare in limba engleza, dar si sa asimileze cu usurinta notiuni din gramatica pe baza unor exemple bine conturate.

Cursuri engleza copii 7 ani

Oferim un mediu pozitiv si cu accent pe invatarea activa pentru toate grupele de cursuri organizate pentru copiii de 7 ani pentru limba engleza. Acestia isi pot descoperi noi talente si le creste sansa de a comunica si de a-si imbunatatii abilitatile de scriere in limba engleza.

Cursuri engleza copii scolari

Cursurile de engleza pentru scolari le sunt dedicate copiilor care au trecut de varsta de 7 ani, pana la varsta de 13 ani. Insa organizam si grupe de copii de clasele IX-X pentru aprofundarea limbii engleze. Acestia se pot pregatit atat pentru temele de la scoala, cat si pentru examene importante de engleza precum Cambridge.

Cursuri engleza copii sector 6 – locatia centrului nostru

Cursurile de engleza pentru copii la centrul nostru se desfasoara in “Home & Design Mall”, situat in B-dul Ghencea, nr. 126 – 132, etajul 2, corp sud, camera 2, sector 6, Bucuresti, vis a vis de Stadionul Steaua. In cadrul locatiei desfasuram mult mai multe cursuri special concepute pentru copii, dupa materia scolara.

Inscrie-ti copilul la cursuri engleza copii in Bucuresti!

Daca doresti ca si copilul tau sa invete mult mai bine limba engleza, ori sa inteleaga mai bine ceea ce se preda la scoala, poti sa completezi formularul de contact pentru a face o inscriere rapida. Totodata, pentru mai multe detalii referitoare la program, grupe sau modul de desfasurare a cursurilor, ne poti suna la numerele de telefon +40.766.426.770 sau +40.768.051.255. Alege un centru de pregatire profesionist, cu profesori cu experienta si care pot ajuta copiii de orice varsta sa aprofundeze limba engleza!

Programul cursurilor de limba engleaza pentru copii:

OreLuniMartiMiercuriJoiVineri

09:00-10:00Clasa III
Clasa V- VI

Clasa IV

Clasa VII-VIII

Clasa IX--X

10:00-11:00


Clasa IV
Clasa V- VI
Clasa III
Clasa VII-VIII
Clasa IX--X
14:00-15:00


Clasa 0 - II

Clasa IIIClasa 0 - II
Clasa III
4-6 ani
15:00-16:00


Clasa II-III
Clasa iV
Clasa II-III
Clasa IV
4-6 ani
16:00-17:00


Clasa III
Clasa V-VI
Clasa III
Clasa V-VI
Clasa 0 - I
17:00-18:00


Clasa IV
Clasa VII-VIII
Clasa IV
Clasa VII-VIII
Clasa II-III
19:00-20:00


Clasa V-VI
Clasa IX--X
Clasa V-VI
Clasa IX--X
Clasa iV
 

Testimoniale clienti :

 
Cecilia

Cursuri foarte bine explicate. Pot spune ca a inceput sa inteleaga mai bine gramatica limbii engleza datorita profesorului de aici.

Emil P.

Multumit de acest centru. Un curs de engleza bine organizat si o pregatire temeinica pentru Cambrigde. Recomand parintilor!

Denisa

Profesori care stiu sa se poarte cu copiii si care le explica pe intelesul lor pana pricep. Eu asta am vazut in prima ora in care am stat cu copilul.

Simona V.

Eduarts mi-a ajutat copilul sa inteleaga mai bine ce a facut la orele de matematica la scoala. Pot spune ca incepe sa ii placa aceasta materie.

Bianca.

Cursuri de engleza pe intelesul tuturor copiilor. Diana merge cu o colega de clasa aici si este foarte multumita de cum i se explica.

Mihai C.

Invatarea limbii engleze prin activitati interactive este foarte utila pentru copii, asa cum fac cei de la Eduarts. Suntem multumiti de nivelul de engleza la care a ajuns fetita mea. Multumim!

Toma

Personal amabil, profesori buni, un centrul ok. Recomand daca vreti ca cei mici chiar sa invete limba engleza asa cum trebuie.

Horia

Pregatire dupa programe foarte bune. Sunt multumit de alegerea facuta pentru copiii mei care acum adora limba engleza.

Miruna E.

Desi nu stia foarte bine engleza, Victor a reusit sa invete in cateva ore elemente esentiale. O sa continuam cu pregatirea si in urmatoarele saptamani.

Valentina I.

Mi se pare in regula ca au un program bine organizat sa ii invete pe copii engleza. Am inceput si noi cursurile de curand si cred ca este alegerea potrivita.