EduArts Study-Cursuri Limba Engleza pentru examenele-Cambridge, IELTS, Toefl

EduArts Logo

Cursuri Limba Engleza pentru prescolari si scolari
   

Fie ca vrei sa cunosti Limba Engleza la nivel conversational sau doresti sa te pregatesti pentru Examenele Cambridge English Language Assessment, IELTS sau TOEFL, Centrul de studii EduArts vine in intampinarea ta cu o serie de module pregatite special pentru tine pe 5 nivele de studiu:

Modul EduArts

elementary (120-250 cuvinte)
lower intermediate (400-650 cuvinte)
intermediate (600-900 cuvinte)
upper intermediate (1.000-2.000 cuvinte)
advanced (1.500 -2.000 cuvinte)

 – 1/2 ore/saptamana (50-75 ore pregatire/an)

Examenele Cambridge pentru copii reprezintă o serie de teste antrenante de limba engleză, destinate copiilor din ciclul primar şi gimnazial. Există trei teste bazate pe activităţi, care oferă copiilor o direcţie clară pentru îmbunătăţirea cunoştinţelor de limbă engleză. EduArts a creat un concept nou care reuseste cu succes să maximizeze performanța copilului tău la examenele Cambridge English .

  • Cambridge English: Starters
  • Cambridge English: Movers
  • Cambridge English: Flyers        

Starters se adreseaza copiilor de clasele 0, I si a II-a. Exista posibilitatea de testare si recunoastere internationala prin certificare Cambridge de la clasa a II-a, cand copilul stie sa scrie.

– 3 ore/saptamana (100 ore pregatire/an)

Movers se adreseaza copiilor de clasele a III-a – a V-a. Un minim de 130 ore de pregatire la limba engleza efectuate pana la inscrierea la acest curs. Exista posibilitatea de testare si recunoastere internationala prin certificare Cambridge.

– 4 ore/saptamana (140 ore pregatire/an)

Flyers se adreseaza copiilor cu un minim de 300 de ore expunere si in studierea limbii engleze (fie au studiat la scoala, fie in particular)

– 4 ore/saptamana (150 ore pregatire/an) pentru perfectionarea abilitatilor de Listening, Reading & Writing si Speaking.

IELTS (International English Language Testing System) este unul dintre cele mai recunoscute teste de limba engleză in universitatile britanice care evaluează abilitățile  de  listening, reading, writing și speaking.

TOEFL (Test of English as a Foreign Language) este un test standard de limba engleza, care se sustine fie pe hartie (PBT – paper based test) fie pe computer (iBT – internet based test). El este folosit mai mult in SUA si Canada.

Pentru inscrieri accesati sectiunea de inscrieri on-line

Incepem cursurile cu o ora de evaluare gratuita in care stabilim nivelu si nevoile de studiu, dupa care pasim alaturi de alti colegi de grup sau individual in cunoasterea limbii engleze.

Modulul de studiu EduArts presupune invatarea cuvintelor de baza din limba engleza,elemente de vocabular si gramatica, structuri simple de propozitii, intrebari si raspunsuri.

Cursurile de Limba Engleza sunt sustinute dupa manuaele Universitatii Oxford, Manualele Cambridge si English Adventure de catre un trainer cu experienta si include activitati care urmaresc:

  • stimularea copiilor pentru invatarea limbii engleze prin jocuri si imagini
  • deprinderea fluentei in exprimare prin interactiunea cu ceilalti cursanti in discutii de grup in limba engleza
  • dezvoltarea abilitatilor de scriere in limba enleza prin utilizarea fiselor de lucru si a materialelor audiovizuale
  • consolidarea cunostintelor dobandite prin jocuri de rol, proiectii tematice si lecturi suplimentare.

Preturi incepand de la 40 lei/sedinta!

Vezi Orar Cursuri EduArts

Pentru mai multe informatii si inscrieri nu ezitati sa ne contactati!