Campania umanitară 25 august – 1 octombrie 2021

Fii ambasador pentru o clasa!

Implica-te pentru un viitor mai bun!

#AsociatiaEduArts raspunde nevoii de sprijin pentru elevii defavorizati si demararea campaniei de donatii ,,Fii ambasador pentru o clasa”.

Campania isi propune sa implice companiile preocupate de educatia si dezvoltarea copiilor printr-un apel pentru donatii sub forma unor pachete de servicii care au drept scop sustinerea unui grup de elevi sau a unei clase.

Facand bine, vei atrage binele. Si chiar mai mult de atat. Vei putea avea satisfactia ca ai reusit sa iti aduci contributia pentru o lume mai buna, ca ai reusit sa contribui semnificativ in viata unui elev si i-ai redat speranta pentru un viitor altfel.

Anual, un numar considerabil de elevi care provin din mediile defavorizate sunt condamnati sa abandoneze scoala sau sa se multumeasca cu a avea cateva caiete pentru a putea participa la cursuri. Romania se confrunta cu cea mai grava situatie in ceea ce priveste excluziunea sociala si saracia.

Singura lor sansa pentru o viata mai buna este facilitarea accesului la educatie.

 Pentru familiile afectate de saracie reprezinta un efort considerabil sa faca fata tuturor cheltuielilor pe care le presupune scoala, motiv  pentru care copii din aceste medii sunt expusi in permanenta pericolului de abandon scolar.

Desi legislatia in vigoare prevede gratuitatea invatamantului public, parintii tot sunt nevoiti sa investeasca in rechizite, uniforme, manuale alternative, imbracaminte, incaltaminte, transport, calculator, laptop sau tableta. Toate aceste cheltuieli ascunse ale invatamantului reprezinta obstacole care sunt greu de depasit pentru parintii saraci si sa le ofere copiilor lor o educatie buna.

Implica-te si alatura-te initiativei noastre pentru a ajuta copii sa aiba bucuria de a fi in rand cu ceilalti copii. Devino ambasador si daruieste un zambet astfel incat fiecare copil sa poata deschide fila caietului cu incredere si nerabdare, acum la inceputul unui nou an scolar.

Cum te poti implica?

Pentru a putea merge la scoala, un elev in clasa I are nevoie de urmatoarele articole: ghiozdan, caiete de tip I si caiete de tip II, caiete de matematica A5, caiet cu foaie velina, coperte pentru caiete, etichete pentru caiete, penar echipat complet, foarfeca si lipici, creioane colorate, carioci, bloc de desen, acuarele, pensule, recipient pentru apa. Acestea sunt minimul necesar de rechizite si pe langa aceste cheltuieli se adauga multe altele care nu sunt intotdeauna usor de suportat mai ales ca acestea trebuie sa fie realizate la inceputul anului scolar.

Pentru a te putea implica nu este nevoie decat sa iti doresti acest lucru si noi vom prelua aceasta dorinta a ta si o transformam in realitate. Cum poti face acest lucru?

  1. Alege pachetul dorit
  2. Contacteaza Asociatia EduArts si iti vom oferi toate detaliile necesare pentru a putea detalia modul in care sumele donate vor ajunge la elevii sustinuti de compania ta
  3. Pentru fiecare companie care se implica in proiect oferim expunere vizuala prin intermediul unui banner cu numele proiectului si logo-urile sponsorilor pe site-ul nostru, paginile noastre de social media pe care activam si facem legatura cu baza noastra de date
  4. Distribuie aceasta intitativa pe retelele de socializare si ajuta companiile care isi doresc sa se implice alaturi de tine sa ia o decizie in acest sens.
  5. Ne asiguram ca la inceputul anului scolar nici un elev nu se va prezenta cu ghiozdanul gol si va avea parte de conditii bune pentru a-si construi un viitor mai bun.
Pachete pentru -Clase cu 30-35 elevi,  Pachet Ambasador Bronz – 4000 leiPachet Ambasador Silver – 6000 leiPachet Ambasador Gold – 8000 leiPachet Ambasador Diamant – 10.000 lei
Rechizite x x x
Ghiozdan  x x x
Adidasi   x x
Trening   x x
Geaca  toamna-iarna    x
Ghete iarna    x
Expunere Expunere Site, communicate de presa, x x x x
Evenimente Social Media FB, Podcast, etc x x x x
Banner , Logo, mentionare in comunicate a numelui x x x x
Donatorii vor aparea pe site https://asociatia.eduarts.ro/ , FB https://www.facebook.com/Asociatia-Eduarts  x x x x
Donatiile se fac: ASOCIATIA EDUARTS, CUI 42943246, CONT:  IBAN RON cu nr RO62BTRLRONCRT0543458501, deschis la Banca Transilvania   x x x x

Eveniment campanie: pagina de FB , Website: https://asociatia.eduarts.ro/, Coordonator campanie:  Cristiana Matei, Telefon : +40766426770, E-mail : asociatia@eduarts.ro 

Asociatia Eduarts este inscrisa in registrul cultelor si poate sa primeasca sponsorizari care sunt deductibile, https://www.anaf.ro/RegistrulEntitatilorUnitatilorCult/searchVAT

Despre Asociaţia Eduarts: 

Asociaţia Eduarts este o organizaţie non-guvernamentală din România, care îşi asumă misiunea de a readuce diferentele sociale si de a promova EDUCAŢIA copiilor şi tinerilor. Mai multe informatii gasite pe paginile noastre https://asociatia.eduarts.ro/ si FB https://www.facebook.com/Asociatia-Eduarts